kecik2 cili padi,besar2 cili bo, kecik2 molek lagi,besar2 pandai jubo

Latest Writings

6 How To Join HjSplit File

First download hjsplit software
HjSplit DOWNLOAD

1- put all file in the same folder

2- open hjsplit software and click join



3- click input file



4- click the hjsplit file and click start after the proses you will see the output file








6 Comments to “How To Join HjSplit File”

# Posted by janxxx (August 27, 2009 at 12:45 PM)

salam..bro gua try extract citer bohsia guna hjsplit tu, dah siap tapi tak bleh tengok citer plak..gua dah guna VLC, Media Player Classic, Windows Media Player, Realplayer, DivX tapi tak leh gak..bagi komen atau pendapat skit..tq

# Posted by ottel (August 27, 2009 at 10:25 PM)

kau try klite mega code

# Posted by janxxx (August 28, 2009 at 9:53 AM)

orait..yang tu aku tak try lagik..k,tq

Anonymous (December 2, 2009 at 2:38 AM)

assalamualaikum bro...
macam mana nak guna hj split lah...
aku tak reti2 lah....dah download citer papadom dgn ice age...tapi tak reti2 lah saya guna hjspilt...

# Posted by kakitidur (December 3, 2009 at 4:41 PM)

macam kat atas tu la kau download semua file pas2 kasi letak semua file dalam satu folder

run software hjsplit click join kau cari file cth:papadom.001 click file ni pas2 click start

Anonymous (January 1, 2010 at 1:46 PM)

SALAM BRO....
sy dh download citer ni...
leh bukak yg first jer....
yang second x leh tgk...
kalu bukak yang part1 dpt tgk separuh jln jer...
dh try buat Hjsplit..tp x leh...
mcm mn ek??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...