kecik2 cili padi,besar2 cili bo, kecik2 molek lagi,besar2 pandai jubo

Latest Writings

3 Kami The Movie [2008] DvdRip.RmVB-ottel-zonemm adrive buat prob la jadi aku gune yabadaba
ni dari host rusia jadi bahase dia rusia la apa agi kan
jadi ak dh gune google tranlate
lambap sikit la log page tuuu


LYNN adalah seorang gadis pekan kecil yang mengimpikan peluang untuk mengembara dan menjadi seorang penulis yang terkenal. Berdikari dan pandai membawa diri beliau menjual kerja rumahnya kepada pelajar-pelajar di sekolahnya untuk mencari duit lebih untuk membeli sebuah komputer baru. berbekalkan keyakinan diri dan hasrat yang tinggi untuk berjaya sebagai seorang penulis, Lynn juga menulis majalahnya sendiri - KAMI, menggunakan nama samaran Teka Teki.

ALI, anak seorang usahawan, ingin menceburi diri dalam bidang muzik tetapi kurang berkeyakinan diri untuk meneruskan cita-citanya. Seorang yang suka memendamkan perasaan, Ali telah menjalani program pemulihan dadah dan sedang berusaha untuk mendapatkan kembali kepercayaan ibu terhadap dirinya. Tetapi melihatkan keretakan perkahwinan ibubapanya yang disebabkan oleh kemerosotan urusniaga bapanya dan kedinginan ibu terhadap dirinya mula memberi tekanan kepada Ali.

SOFIE adalah seorang gadis jelita yang ingin diambil serius kerana kepandaiannya dan bukan kerana paras rupanya. Seperti Ali, Sofie juga membesar melihatkan keretakan perkahwinan ibu bapanya. Kini setelah ibunya meneruskan penceraian buat kali kedua, Sofie mula rasa tertekan menurut kehendak ibunya yang ingin membentuk Sofie sebagai isteri yang sempurna. Pengaruh ibunya juga telah menjejaskan hubungan antara Sofie dengan Ali.

ABU ilah kawan setia Ali yang sentiasa boleh diharapkan.Seorang yang suka bergurau dan pandai mengambil hati Abu sebenarnya menyimpan perasaan sedih kerana sikap dingin bapanya disebabkan peristiwa silam. Tetapi penglibatan Abu dalam kecurian dan pergaduhan merenggangkan lagi perhubungan antara dia dan bapanya.

ADII, sepupu Ali, ialah seorang yang ceria perwatakannya dan sentiasa inginkan rakan-rakannya gembira. Walaupun terpaksa berhadapan dengan masalah pendengaran ibunya yang menimbulkan situasi-situasi yang memalukan, Adii sentiasa cuba bersikap positif. Hubungan yang dijalinkan bersama seorang lelaki yang ditemui menerusi laman web tidak kesampaian apabila lelaki itu menghilangkan diri secara misteri. Tetapi Adii tetap menaruh harapan untuk bertemu dengannya.

click for download

3 Comments to “Kami The Movie [2008] DvdRip.RmVB-ottel-zon”

# Posted by EiNS (January 24, 2009 at 12:58 PM)

Xnak encode lam format mkv ke? Rmvb dah agak kurang relevan la skarang bro..

# Posted by letto (January 24, 2009 at 10:01 PM)

emmm MKV video kureng la bro
rmvb ni pun ok gak la
hight kualiti la ni

# Posted by :: Alif :: Dal :: Mim :: (January 26, 2009 at 10:55 PM)

aku teringin jer nk buat keje2 mendonlod ni..tapi tak de masa..nasib bek ko bg idea..huhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...